PLATSANSVARIG med snarast början.

JRF Mark AB är ett företag som tar hand om inre- och yttre fastighetsskötsel åt ett flertal mark- och fastighetsägare, som till exempel kommersiella fastigheter, industrifastigheter, kommuner och även bostadsrättföreningar. Företaget ingår i en koncern som har ca 50 anställda och omsätter runt 80 msek/år. Vi har nu ökat ytterligare och fått in nya uppdragsområden, där av söker vi


Ytterligare PLATSANSVARIG med snarast början.

Denna tjänst innebär varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andre lik. Huvuduppgiften är att sköta JRF Mark:s uppdrag gentemot kund/er. Arbetet har säsongsmässigt högre arbetsbelastning. Då det är ett självständigt arbete kräver det god organisationsförmåga och att man kan planera sina dagar samt har god initiativförmåga och lyhördhet.

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller likvärdigt. Du bör ha några års yrkeserfarenhet inom branschen samt vana att leda och fördela arbeten.

Du har god allmän datavana. B-körkort är ett krav. Andra körkortsklasser är meriterande. Likaså eventuella förarbevis. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

Vi vill att du har god social kompetens, är positiv, ansvarstagande, självständig, duktig på att planera och organisera. Att du har ordningssinne samt lätt för att samarbeta.


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag den 31 augusti.

Observera att vi intervjuar kandidater löpande till denna tjänst, så tillsättning av tjänsten kan ske under publiceringstiden.

Lön

Kollektivavtal finns.

Ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan

Skicka din ansökan med ev. betyg/intyg till Personal i Roslagen.

stefan.palm@personalroslagen.com