Fastighetsskötare, med snarast början.

JRF Mark AB är ett av Norrort Stockholms ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel samt anläggning. JRF satsar målmedvetet på långsiktiga förtroendeuppdrag inom både den privata- som den offentliga sektorn. Ex: Kommersiella fastigheter, industrifastigheter, kommuner och bostadsrättföreningar. JRF omsatte 2021/2022 ca 40MSEK och har ca 35 årsanställda. Vi ökar nu ytterligare inom fastighetsskötsel och söker:


Fastighetsskötare, med snarast början.

Vi söker en person med erfarenhet av inre- och yttre fastighetsskötsel, som vill vara med i den fortsatta utvecklingen av tjänsten inre fastighetsskötsel. Du vill hitta nya spännande utmaningar och gillar att driva projekt från start till mål.

Som fastighetsskötare kommer du bl a att utföra planerat inre- och yttre underhåll enligt avtal samt felavhjälpande åtgärder. Arbetet sker både självständigt och i arbetslag, vilket förutsätter både god initiativ- och samarbetsförmåga.

Vi söker dig, som har fastighetsskötar-/teknikerutbildning och/eller har erfarenhet som fastighetsskötare eller motsvarande. Du innehar B-körkort, god datorvana och behärskar god svenska i tal och skrift.

Det är viktigt att du är självgående, lösningsorienterad och snabbt kan sätta dig in i nya uppdrag.

För att passa i rollen tycker du om att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt och med möjlighet att påverka i ett växande företag.


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag 2023-06-30.

Observera att vi intervjuar kandidater löpande till denna tjänst, så tillsättning av tjänsten kan ske under publiceringstiden.

Lön

Kollektivavtal finns.

Ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan

Skicka din ansökan med ev. betyg/intyg till Personal i Roslagen.

stefan.palm@personalroslagen.com