JRF Mark AB är ett av Norrort Stockholms ledande företag inom högkvalitativ mark- och fastighetsskötsel samt anläggning. JRF satsar målmedvetet på långsiktiga förtroendeuppdrag inom både den privata- som den offentliga sektorn. Ex: Kommersiella fastigheter, industrifastigheter, kommuner och bostadsrättföreningar. JRF omsatte 2019 ca 50MSEK och har ca 35 årsanställda. Vi ökar nu ytterligare inom anläggningsområdet och söker:


Gruppledare/Lagbas för anläggningsuppdrag, med snarast början.

Vi söker en person med erfarenhet av arbetsledning från anläggningsbranschen (trädgård- och offentliga platser), som vill vara med och leda den fortsatta utvecklingen av anläggningsfunktionen inom företaget. Du vill hitta nya spännande utmaningar och gillar att driva projekt från start till mål.

Som gruppledare/lagbas kommer du bl a att planera projekten, tex beställa material, leda och fördela arbetet i anläggningsgruppen och se till att jobben utförs enligt överenskommen kvalitetsnivå, tidplan och kalkylram med beställare. Tjänsten innefattar att du leder och arbetar med personalen ute på uppdragsplats, håller täta kundkontakter och ser till att alla parter i projektet är uppdaterade.

Det är viktigt att du är självgående och snabbt kan sätta dig in i nya uppdrag.

För att passa i rollen tycker du om att arbeta med flera olika uppgifter samtidigt, trivs i en operativ ledarroll med mycket ansvar med möjlighet att påverka i ett växande företag.

Du har B-körkort och datorvana och uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad, stresstålig och framför allt lösningsorienterad. Du har också ett stort engagemang för att utveckla såväl dina medarbetare som anläggningsfunktionen.


Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Sista ansökningsdag 2023-01-31.

Observera att vi intervjuar kandidater löpande till denna tjänst, så tillsättning av tjänsten kan ske under publiceringstiden.

Lön

Kollektivavtal finns.

Ange löneanspråk i ansökan.

Ansökan

Skicka din ansökan med ev. betyg/intyg till info@jrf.se

eller via brev till:

JRF Mark AB

Leverantörsvägen 8

187 66 Täby